Wednesday, 7 December 2011

berakhirnye zaman persekolahan : )

okay, semalam 6 hb disember tepat jam 10.30 pagi berakhir lahh perjuangan budak budak kelas 5LK 2011. ofcourse i gonna miss them. 2 years together gether. hihi. actually, kiteorang ni tak rapat mane pn. mula mula tu selalu bergadoh jugak lahh. maseh tidak ngam lagi. winkwink. masalah tu mmg jd kes ckgu disiplin lahh kann smpai budak budak lelaki semua di panggil ke bilik disiplin. then, tak lame pastu. mnjadi rapat sebab join CORAL SPEAKING. oh my god. i can't forget this moment. hihi. mmg funny gilaa berdiri satu kelas kat perhimpunan. dah lahh budak lelaki tak hafal script. letak script kat bwh kaki pulak tuu. dahh terbang terbang binatang tuu. hihi. harapkan budak perempuan jee. mase rehat, yg laen semua ngalan ngalan kami.
 #agak bengang, tp tkpee sbb dahh byase :)
mase ni pn, ckgu ckgu semua tak puas hati dgn kelas LK ni. sbb budak budak nye nakal gilaa. dah lahh nakal, gilaa pulak tuu. maklum lahh, penyakit malas sudah menjelma. winkwink. yg boleh layan kami semua hanya lahh guru tingkatan kai iaitu CIK SITI FATIMAH MUHAMMAD :) i love youu lahh ckgu ! hihi 
(ni zaman tingkatan4 tau)

haa, yg ni bile dahh naek tingkatan lima. kami agak jakun jugak bile dpt kelas bwh tangga tuu. haha. al maklum lahh, setahun dduk kat penjuru sekolaa tuu. mmg tak pernah bergaul. hihi. ape lagi, cat kelas tuu dgn warna yg baru. kumpul duit ramai ramai. beli dua colour. cantek jugak lahh. hikhokk. kelas tuu mmg selerak gilaa lahh mase tuu. mmg penat. last last dpt cat kelas tuu separuh SAHAJA. ade lg bahagian kelas yg tak cat. bukan ape, time tuu dahh penat and cat tak cukup. BALEK lahh teros. hahaha. habes tgn , baju semua kena cat. but , that day so fun :) kiteorang ni even naek tingkatan lima pn still ade lg bergadoh. biase lahh. mulut masing masing kalau ckp makin hambos jee. huhu. tp, yg penting kami sudah baek.

akhir sekali, bertempat di bustop sekolaa. aku yg kena terok dgn zyan dean. kena DUE TELUR okay. DUE. haha. agak nk muntah jugak mase tuu. dgn busuk busuk, comot nye berposing dan upload di FACEBOOK. hihi :)


#p/s: hey guys, i'm gonna miss youu all. hope result exam nnti korang dpt yang TERBAIK. dont forget me. ade mase kite bole lepak sama sama kan. take care please <3

No comments:

Post a Comment