Wednesday, 30 November 2011

rindu kawan band saye :)



wani and kiwie

kty and adiba


gelojoh ni :)


makan time



haa, mase ni kat kL . tnye lahh aku buadpe kat kL . HAHA .bajet seyy . aku g KUALA LUMPUR ade comp band kat sane .peringkat kbangsaan tau . HEBAT tak ? HAHA . setakat dpt num9 dripda 10 tu byase jee . bhaha .kelaka aa if ingt ingt balek time prtndingan tuu . athirah jtuh laa , bulu jtuh lahh . yg dancer nye lain cite . HAHA .terok terok :) habis comp tu pkul 12 pg gitu .smpy dorm dah pkul 1 lbey .ngntok tau takk ?? haiyaa . SASBAND menang . and smue orgg dah tau pasal tuu . takkan sape bole kalahkan diorang tauk ? HAHA .hebat hebat . salut korunk lahh babe ! and cayork cayork utk peringkat antarabngsa nnti ! MALAYSIA boleh ! HAHA . i love you . smpy pasir gudang pkul 8.00 malam . lmbt kn .then , tgok dvd kat bus .mcm2 story kiteorgg tgokk . HAHA .mgrib2 tgok citer HANTU . menjerit jerit babe tgok . HAHA . pasni dah tkde lathan dah budak fom5 and fom3. Msty rnduu kat korunk . nta lahh , sdey kott . aku ni sensitive lahh .mengade betul ! huu . byg kan , sminggu bersama suka dan duka, tak sekola , dduk kat stdium tu bermggu mggu . kne marah , bumping . HAHA . korunk , pasni dah tk jmpe lagi . aku rnduu sgt kat korunk ! SUMPAH wehh . ADIBA SAMAD , CHE NOOR , SHAHIRAH MUSLIM , SYAZWANI ,MAS LIANA, ASNA HANANI ,ATHIRAH MAZUMI , FATIN AFIQAH , NABIL , FARHANA , AQILAH , NORA NAZIRA ,SITI SYAHIRAH ZAINAL . korunk , goodluck k .belaja rjin rjin . tak tau lahh pasni dah tkde band  huhuu. Haa tgok ? aku dah ngis . aku tak kan lupe knangan kite ktawe sme2 .ngis same2 .mkn same same.kann ? aku tak kan lupee . haihh , pasni msty rnduu kat sir .huhu. sir , sory tak dpt laksana kan prmintaan sir utk klah kan STF . sory sir . aku harap pas SPM , kite akan jumpe lagi sbb kite msuk pertndingan orchestra kan . hee . aku ngis doe ingt kan korunk . lima thun kite bersma wlaupun asik gadoh2 jee . kite pn ade ktawe sme2. Jogging same2 .aku takkn lupe kan k . aku hope yg tk telibat dgn PLKN tuu dpt join band balek . even aku tak minat music pn , aku akan masuk kott . hee pastu kite kann ade nynyi same2 lagu GEMURUH .KANN ?? hehe . kelaka sgt . nynyi menyenyeh jee ! bhaahaha .aku tak snggup nk khilangan korunk . lima thun tau kite bersama and berkawan .kne jemur beramai ramai . sir tu bhong kan ckp kite tak prnah berjemur. Yg minum air bnyk tuu mmg betul lahh kn. HAHA .muke belang beramai ramai .and ingt tak kite kne kan che nor ? hee . pdn muke dia kann . HAHA. Aku nk kau ingt peristiwa tu ! hee hm , aku nk mntk maaf if selama ni aku ade prnah tak suke korunk , aku sygg korunk . ingt tuuu ! aku tk penah mbe dgn sape2 lame cmni. Dgn korunk jee . tu jee aku nk ckp . korunk tke cre k . i love you all so MUCHH ! cayork2 . bubye :)

No comments:

Post a Comment